REGGELI

REGGELI

ITALOK

ITALOK

HANGULAT

HANGULAT

APROPó BISZTRÓ

Az Apropó Bisztró ideálisan ötvözi egy kiváló reggeliző étterem, egy borbár, és egy hangulatos találkozóhely előnyeit, mindezt a budapesti Király utcai bulinegyed kellős közepén, a Gozsdu udvar közelében. Az Apropó Bisztró kora reggeltől késő estig pontosan azt nyújtja, amire szükséged van! Reggel 8 és délután 3 között ínycsiklandó reggeliválasztékkal várunk, délután minőségi borkínálattal és könnyű falatokkal, este pedig kiváló vacsorákkal és kellemes, vendégváró hangulattal.

Éttermünk tökéletes helyszín kisebb és nagyobb rendezvények számára, legyen szó akár születésnapról, évfordulóról vagy céges rendezvényről. Két nagyméretű képernyőnkön élőben is követheted a sporteseményeket, miközben az Apropó Bisztró kulináris örömeit élvezed. Az Apropó Bisztró a Te helyed: napközben és sötétedés után is, amikor a bulinegyed életre kel.

Reggeli

 

Induljon boldogan és energiával teli a nap barátságos belvárosi bisztrónkban! Kóstold meg kiváló reggeliválasztékunkat reggel 8 és délután 3 között: állj meg egy kora reggeli napindítóra, vagy élvezd a kényelmesen elköltött, késői reggeli örömét. Válassz angol, francia, magyar, bécsi, rusztikus vagy vegetáriánus reggelink közül, és kortyolj bele a frissen facsart narancslébe, forró csokiba vagy finom kávéba.

Italok

Borlapunkon a legjobb italokat találod meg, amelyeket Magyarország híres borászaitól és borvidékeiről, nagy körültekintéssel válogattunk össze. Hideg Paulaner söreinket frissen csapoljuk Neked. Koktélreceptjeinket új trendek inspirálják, és saját ötleteink egészítik ki. Állj meg nálunk, kóstold meg kedvenc italodat, majd gyere vissza hozzánk, hogy új ízeket is kipróbálhass!

Hangulat

A pozitív reggeli energiáktól kezdve a lusta délutánok nyugalmán keresztül egészen az esti romantikus vagy baráti összejövetelek önfeledtségéig az Apropó Bisztró minden hangulatban tökéletes helyszín. Napszaktól függően más és más arcát mutatja a hely. Próbáld ki mindegyiket, és élj át minden kulináris és közösségi élményt, amit csak az Apropó nyújthat!

Címünk

Apropó Bisztró
H-1077 Budapest
Király utca 39.

Nyitvatartás 

Hétfő - csütörtök:  08:00 - 24:00
Péntek - szombat: 08:00 - 01:00
Vasárnap:               08:00 - 16:00

Asztalfoglalás & rendezvények

Asztalfoglalás: reservations@apropobistro.hu
Rendezvények: events@apropobistro.hu

Kapcsolat

Telefon: +36 30 193 3000
E-mail: info@apropobistro.hu